Arhanđeoski Reiki

Skup simbola i energija koje nas povezuju sa Andjelima na odredjenoj frekvenciji.Omogucava nam da se oslobodimo svih destruktivnih energija,unapredimo svoje psihofizičko stanje,da se povežemo sa svojim visim ja ,oslobodimo strahova i blokada,razvijemo svoj unutrašnji mir i intuiciju i iscelimo telo, um i dusu.

Andjeoski Reiki je jedan od Reiki stilova koji je najjednostavniji i najpopularniji,pogotovo za pocetnike jer su njegove energije lake,nežne i pokrivaju sva polja ljudskog života.

Arhanđeoski Reiki

Praktikovanje Anđeoskog Reikija osvetljava životni put čoveka oplemenjujućom svetlošću, daje priliv novih snaga i nadahnuće za nove početke, podiže nivo svesti, razvija saosećanje, mudrost i ljubav, a takođe prikazuje konkretne pozitivne rezultate u praktičnim, životnim situacijama.
Daje osećaj zaštićenosti i sigurnosti , jer tokom primene ovog Reiki stila mi vidimo kako se stvari menjaju nabolje. Osećamo da možemo istinski i snažno uticati na okolnosti svog života, rešavati probleme mnogo lakše nego što je to bilo pre. Naš životni put postaje vidno lakši i mudriji.

 Obuka u Arhanđeoskom Reikiju podrazumeva prenos teoretskih, praktičnih i energetskih znanja. Energetska znanja podržana su sa 8 simbola – formula pokretanja energije, koji predstvaljaju energetske ključeve za određeni energetski nivo i prenose se osobi pomoću Inicijacije tj „Podešavanja“ praktičara na određene vibracije, u skladu s određenim energetskim poljem. To je razlog zašto ovaj stil vrlo često metaforički nazivaju „Ključevima za ulaz u Anđeoski svet“. Praktikovanje Anđeoskog Reikija predstavlja rad s Višim Univerzalnim enegetskim poljama Ljubavi i Mudrosti.