Eterični kristali

Svo kamenje (i, naravno, kristali) koje postoji na planeti Zemlji poseduje svoje eterično telo i mi pomoću Inicijacije se možemo podesiti na frekrfenciju energija određenih kristala.Energija Eteričnih kristala je uvek čista i slobodna od bilo kojih uticaja. Eterični kristali daju mogućnost da ostvarimo moćni isceljujući uticaj i bez pravih, fizičkih kristala.

Delovanje Eteričnih kristala neuporedivo je jače od običnih kristala. Ako,  na primer, pravi kristal napunimo energijom Eteričnog kristala njegova moć raste za 400%. Eterične kristale možemo raspoređivati bilo gde: na čakrama, na određenoj oblasti tela koju želimo da isceljujemo, u prostoru, na stvari.

Možemo razviti moćne eliksire aktivirajući ove kristale u vodu za piće, kupanje i zalivanje cveća, kao i u eterična ulja .Isceljivanje Eteričnim kristalima možemo primenjivati kako za sebe, tako i za druge, kako samostalno, tako i u kombinaciji sa bilo kojim energetskim metodama, kako za psiho-fizička stanja, tako i za harmonizaciju međuljudskih odnosa i situacija.Eterični kristali odgovaraju spiritualnim i isceliteljskim kvalitetima kristala iz spiritualnih dimenzija  Majke Zemlje. Eterična energija tih kristala je 400% jača od energije fizičkih kristala i može se koristiti ili da bi se ojačao postojeći fizički kristal, ili da bi se zamenio u toku isceljivanja, tj. da bi se isceljivanje vršilo samo eteričnim kristalima.

Eterični kristali

Nakon dobijanja inicijacije frekvencija eteričnih kristala je trajno uskladištena u vašem sistemu i možete ih prizvati za nekoliko sekundi.Eteričnim kristalima se može pojačavati dejstvo vode, proizvoda za negu tela, suplemenata i svega ostalog za šta verujete da bi bilo dobro da bude oplemenjeno energijom nekog kristala. Potrebno je dobro proučiti isceljujuća svojstva svakog kristala pre upotrebe.

Obuka i inicijacija se mogu raditi i na daljinu.