Put do kristala

Brend Marija De La Vega nastao je 2013. godine, mogu reći da je to bila prekretnica u mom životu.

Posle teške životne tragedije bila sam prinuđena da odem u inostranstvo i pronađem neko rešenje. Kao sto obično biva prve 2 godine su bile jako teške za mene, odvajanje od doma, porodice, prijatelja potpuno sama u nepoznatoj sredini. Radila sam dva posla i imala jako malo vremena za odmor. Ali sam bila uporna i verovala sam da negde postoji rešenje za moju situaciju.

Posle izvesnog vremena pojavila se jedna osoba koju sam sasvim slučajno upoznala dok sam šetala bazarom tražeći kristale za ono što želim da napravim. Već uveliko sam noću iz razonode pravila nakit i ukrašavala kristale, držala sam ih ispod jastuka dok spavam i u tašni jer sam verovala u njihovu moć.

To me je i povezalo sa novim poslom i dobila sam šansu da radim ono što volim. Noću sam pravila nakit, preko dana sam radila još dva posla, a nakit koji sam napravila prodavala sam turistima koji su dolazili sa kruzera. Posle izvesnog vremena nisam više imala potrebu da radim druge stvari, i potpuno sam se posvetila nakitu.

Od tog momenta moj život ulazi u novu fazu. Povezujem se sa pravim ljudima i širim svoj posao. Posle 4 godine rešila sam da se vratim svojoj kući i započnem svoj posao u Srbiji. Moja porodica me je trebala i više nije bilo potrebe da putujem van Srbije. U svakom momentu u svim fazama mog života kristali su bili moji saputnici, čuvari, zaštitnici, prijatelji uvek sam se divila njihovoj lepoti i svetlosti koju nose u sebi.To su živa bića u kojima je lepota i energija naše Majke Zemlje. Toliko toga ima neistraženog o njima. Ja sam želela da im tu energiju vratim, ukrašavajući ih unosila sam u njihov izgled drugu dimenziju, čineci ih delom neke priče. I svako se pronašao u nekoj jer tim pričama nema kraja.

Ono što mogu da vam kažem od srca:

Koliko god bio težak vaš životni put, uvek imate izbor, zaronite u sebe i svoje srce i vidite sta vas čini srećnim a onda hrabro idite tim putem, kažite sebi ja to mogu, ja to hoću, ja to znam, ja to zaslužujem i verujte u sebe, jer niko drugi neće.

MARIJA DE LA VEGA

Marija De La Vega